top of page

HAAR KNIPPEN

Je haar knippen is iets wat iedereen om de zoveel tijd laat doen. Een verzorgde look laat je er niet alleen beter uitzien, maar je voelt je er beter door ook. Aan de hand van een goed kapsel sta je iedere dag met veel plezier op. Op het moment dat je haar weer wat aan de lange kant is, is het dus tijd om je haar te knippen.

Kapsalon Kapper

Waarom haar knippen bij @mystyle? 


Bij @mystyle zijn we van mening dat een specifieke aanpak voor extra voordelen voor de klant zorgt. Zo zetten wij graag een stapje extra om voor maximale tevredenheid te zorgen. In de praktijk uit zich dit in een aantal punten. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan: 


•    Expertise: In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat de juiste kennis van het kappersvak aanwezig is. Op dit gebied hoef je je gelukkig absoluut geen zorgen te maken. Als eigenaresse van @mystyle heeft Amy de 2-jarige opleiding tot stylist en de 40-weken durende kappers B-academy in Amsterdam gevolgd. Dit alles werd gevolgd door een succesvolle afronding van de barbierenopleiding in Antwerpen voor herenkappers. Alle kneepjes van het vak zijn dan ook zeker aanwezig. Vooral gezien de jarenlange praktijdervaring in het kappersvak die in de jaren hierna volgde. 

•    Wasmassage: Daarbij krijg je bij @mystyle een wasmassage voorafgaand aan je knipbeurt. Dit voelt erg fijn en laat je helemaal tot rust komen. Klanten geven keer op keer aan dat ze hier veel plezier uithalen. Het is een voorbeeld van zo’n extraatje die eigenlijk iedereen wel weet te waarderen. Het is dan ook zeker ons plan om hier steevast mee door te gaan. 

•    Persoonlijke aanpak: Verder vinden wij een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Haar knippen is meer dan knippen alleen. Iedere klant moet zich bij @mystyle helemaal thuis voelen. Bovendien bekijken we per individu wat je specifiek nodig hebt. Iedereen is uniek. Pas dan zijn wij tevreden over onze dienstverlening. Zo is er altijd ruimte voor een leuk gesprek terwijl we bezig zijn. We kijken er naar uit om nog jarenlang je haar te knippen. 

•    Goede betaalbaarheid: Je haar knippen, laat je het liefst gebeuren voor een zo goed mogelijke prijs. Daarbij wil je uiteraard niet inleveren op kwaliteit. En dus is een zo laag mogelijke prijs en een zo hoog mogelijke kwaliteit gewenst. Dit is precies het streven dat we hebben met onze prijslijst. Ontdek direct de goede prijzen voor zowel mannen als ook vrouwen. 


 

Nu haar knippen in Prinsenbeek en omgeving


Heb je het idee dat je momenteel weer toe bent aan een bezoekje aan de kapper? En kies je dan graag voor een kapper die de juiste vakkennis combineert met een aantal unieke extraatjes? Dan kijken we er bij @mystyle naar uit om je verder te mogen helpen. Het haar knippen van dames, heren en ook kinderen is absoluut geen probleem. We zorgen er graag voor dat je weer een grote glimlach op je gezicht krijgt wanneer je in de spiegel kijkt. Zodoende ga je met een permanent goed gevoel door het leven. Is dat niet waar we uiteindelijk allemaal iedere dag weer naar op zoek zijn? Maak nu een afspraak in de regio Prinsenbeek, Breda, Teteringen, Ulvenhout, Bavel, Oosterhout of Etten-Leur. 

 


 

bottom of page