top of page

KINDER KAPPER

Als kinder kapper wordt er een speciale aanpak van je gevraagd. Kinderen zitten bijvoorbeeld niet altijd even stil. Bij @mystyle ontvangen we je graag om ook als kinder kapper ons werk te doen. Wij gaan voorzichtig om met de kleine, zodat hij of zij er een leuke ervaring aan overhoudt. En natuurlijk een mooi, nieuw kapsel!

Jongen krijgt knipbeurt

Waarom kiezen voor @mystyle als kinder kapper?

Zoals gezegd is er bij kinderen behoefte aan een specifieke aanpak. Als kinder kapper doet @mystyle dan ook graag de uiterste best om hierin te voorzien. Bijvoorbeeld aan de hand van de volgende voordelen die van toepassing zijn:

 • Ruime ervaring met kinderen: @mystyle heeft intussen een ruime ervaring opgebouwd als kinder kapper. Dit houdt in dat we reeds veel kinderen met succes hebben geknipt. Bij de een is dit wat lastiger dan de ander. Echter maakt het voor ons verder niet uit. Wij helpen graag ieder kind aan een optimaal kapsel.
   

 • Verzorgde look: Een verzorgde look is niet iets waar een kind zelf altijd mee bezig is. En dus neem je als ouder je kind mee naar de kinder kapper. Wij gaan vervolgens aan de slag om middels onze materialen, kniptechnieken en stylingsopties voor een verzorgde look te zorgen. Zo ziet jouw zoon of dochter er weer leuk uit!
   

 • Extra vriendelijke knipbeurt: Daarbij begrijpen we als geen ander dat een kind een andere benadering vereist. Vandaar dat we kiezen voor een extra vriendelijke knipbeurt. Het is voor ons van belang dat het kind er zelf ook plezier in heeft. Zowel voor, tijdens als ook na de knipbeurt.
   

 • Sterk verlaagde prijs: Gezien een kind knippen vaak een stuk minder werk kost, werken we ook met een sterk verlaagde prijs als kinder kapper. Je bent dan redelijk goedkoop uit om weer samen met een kind met een mooi kapsel richting huis te gaan. Zodoende is de betaalbarheid optimaal.
   

 • Beste kinder kapper in de omgeving: In meerdere opzichten staat @mystyle bekend als de beste kinder kapper in de omgeving. Vanuit de regio’s Prinsenbeek, Breda, Teteringen, Ulvenhout, Bavel, Oosterhout en Etten-Leur ben je zo bij ons voor een bezoekje. Het is dan ook absoluut de moeite waard om langs te komen. Onze persoonlijke aanpak in combinatie met de juiste ervaring zorgen voor een optimaal resultaat. Een resultaat waar ook jouw kind erg blij van wordt!

Afspraak maken bij @mystyle als dé kinder kapper van Nederland

 

Heb je op dit moment dus behoefte aan een goede kinder kapper in de omgeving Prinsenbeek, Breda, etc? En dan het liefst een kinder kapper die veel ervaring heeft met het knippen van kinderen? Dan doe je er goed aan om een afspraak in te plannen bij @mystyle als dé kinder kapper van Nederland. Wij kijken er naar uit om jullie samen op locatie te ontvangen. Daarbij zorgen wij voor de nodige expertise en bijbehorende gezelligheid. Binnen de kortste keren ga je dan alweer huiswaarts met een kind met een verzorgde look. Meer kun je je niet wensen!


 

bottom of page