top of page

Over ons

Bij @mystyle staan we klaar om jou van dienst te zijn met knipbeurten, kleurbehandelingen of een nieuwe haarstijl. Wij onderscheiden ons door onze kennis en kunde op het gebied van haren knippen mét en zonder afspraak. Wij hanteren een simpel maar helder concept: knippen, kleuren en stylen voor aantrekkelijke prijzen, voor het hele gezin, zodat je er altijd goed uit kunt zien. Voel je thuis in onze salon, kies je look en wij doen de rest!

Het @mystyle team

Graag stellen wij het @mystyle team aan jou voor: Amy, Minke en Amanda. Bij @mystyle hechten wij veel waarde aan professionaliteit, betaalbaarheid en ontspanning. Bij ons zijn enkel gediplomeerde haarstylisten werkzaam, die regelmatig trainingen volgen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends en ontwikkelingen. Zo kun jij altijd een professioneel advies verwachten en kunnen onze kappers jouw altijd voorzien van alle trendy kapsels.

Over Amy

In 2015 heb ik mijn eigen salon, genaamd @mystyle, geopend in Prinsenbeek. Van jongs af aan droomde ik er al van om kapster te worden en de keuze voor het kappersvak was dan ook snel gemaakt. Binnen twee jaar heb ik mijn opleiding tot stylist succesvol afgerond en ben ik vervolgens naar de B-academy in Amsterdam gegaan. Hier ben ik in 40 weken tijd ondergedompeld in de wondere wereld van het kappersvak. Gepassioneerde docenten, werkzaam in het vak, hebben mij de laatste technieken bijgebracht en mij geleerd hoe ik een hoog vaktechnisch niveau kan bereiken. Na deze opleiding trok het herenvak mijn aandacht en heb ik met succes de barbierenopleiding in Antwerpen afgerond.

 

Als kapster vind ik het belangrijk om mijn klanten het complete plaatje te kunnen bieden. Daarom heb ik mij verdiept in visagie door de opleiding van Mickey Jooren te volgen. Make-up zie ik als een middel om jezelf te laten zien en niet als een masker waarachter iemand zich verstopt. Het is een manier om de natuurlijke schoonheid te benadrukken die iedereen bezit. Ik blijf regelmatig trainingen en workshops volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik kijk er dan ook naar uit om je te ontmoeten in mijn salon in Prinsenbeek!


 

Over Minke

Mijn fascinatie voor het kappersvak begon al op jonge leeftijd en al snel wist ik wat ik wilde doen. Op mijn vijftiende ben ik daarom begonnen aan de opleiding tot allround kapster en ondernemer bij de kappersacademie in Rotterdam, die ik binnen twee jaar succesvol heb afgerond. Sindsdien werk ik met veel plezier in het kappersvak en heb ik ervaring opgedaan bij verschillende professionele kapsalons. Vijf en een half jaar lang heb ik bij dezelfde salon gewerkt en hier heb ik veel geleerd en mooie ervaringen opgedaan. Daarnaast heb ik ook diverse leuke en leerzame cursussen gevolgd om mijn kennis binnen het vakgebied te vergroten. Een belangrijk aspect voor mij is dat ik samen met mijn klanten het perfecte model creëer. Ik geef graag advies en luister goed naar hun wensen. Na al die jaren in het vak ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen Amy mij vertelde over haar salonuitbreiding, begonnen we beiden te glimlachen. We delen dezelfde passie voor het mooi maken van mensen en hen gelukkig te zien vertrekken. Eindelijk kwam de kans om dit samen te gaan doen en daarom huur ik nu als zzp'er een stoel bij Amy. Samen blijven we ons ontwikkelen door regelmatig trainingen te volgen om volledig up-to-date te blijven.

Anker 1

Over Amanda

Als klein meisje speelde ik al graag "kapstertje" met mijn poppen. De aandacht die ik toen al voor haar had, was groot. Op mijn zestiende ben ik de opleiding tot allround kapster gaan volgen aan de Nederlandse Kappersacademie in Rotterdam. Daar heb ik alle facetten van het kappersvak geleerd en de opleiding in 2 jaar succesvol afgerond. Maar dan begint het eigenlijk pas. Als jonge vrouw ben ik gaan werken in verschillende professionele salons, heb daar veel geleerd en mezelf verder ontwikkeld. Ik heb veel cursussen mogen volgen, met als hoogtepunt de Tony & Guy Academy in Londen. Het beheersen van de laatste technieken in het vakgebied is voor mij een must. De kapperswereld staat momenteel niet stil; de innovatie is groot. Mijn nieuwsgierigheid wordt ook elke keer weer opnieuw gewekt. Wat voor mij belangrijk is, is dat we samen het mooiste halen uit jouw haar. Dat doe ik door te luisteren naar jouw wensen, te kijken wat bij jou past en te voelen wat het haar nodig heeft. Een goed advies en creativiteit mag je daarom van mij ook zeker verwachten. Na vele jaren ervaring als kapster, het begeleiden van leerlingen en als kleine ondernemer in de branche actief te zijn geweest, is het nu tijd voor de volgende uitdaging. Per 1 december zal ik als zzp'er een stoel gaan huren bij Amy. Ik ben super enthousiast en kijk er enorm naar uit om samen met Amy en Minke te gaan werken en jou te verwelkomen in mijn stoel!

bottom of page